Mikä on Sous vide? Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" ja on ranskalainen ruoanlaittotekniikka, jossa ainekset pakataan tyhjiöpussiin ja pussi asetetaan sitten kuumaan vesihauteeseen.
AEG SteamPro -uunisi tekee siitä entistäkin helpompaa ja mahdollistaa sen ilman, että tyhjiösinetöityä pussia tarvitsee laittaa kuumaan vesihauteeseen. AEG SteamPro -uunin avulla voit käyttää Sous vide -tekniikkaa ruoan kypsentämiseen ja saada herkullisia tuloksia joka kerta.
Teet sen helposti!
AEG SteamPro -uunin uskomattomalla Sous vide -ruoanlaittotekniikalla voit kokata kuten ammattilaiset, mutta kotona!
Seuraamalla näitä ohjeita AEG SteamPro -uuni auttaa sinua saavuttamaan samat herkulliset tulokset Sous vide -tekniikkaa käyttäen.
Vaihe 1
Sinetöi ruoat pussin sisään.
Vaihe 2
Laita ruoka AEG SteamPro -uuniin.
Vaihe 3
Valitse Sous vide -kuvake "SV".
Vaihe 4
Valitse haluamasi lämpötila.
Vaihe 5
Valitse "Aloita".
Vaihe #6
Nauti!
Sous vide -tekniikka takaa uskomattoman makuisia aterioita, koska maut eivät pääse katoamaan keittoveteen ja ruoan ravintoaineet säilyvät.
Anna AEG SteamPro -uunisi auttaa sinua kokeilemaan Sous vide -tekniikkaa, jotta saat tasalaatuisia ja mehukkaita tuloksia aina, kun olet ruoanlaiton äärellä.