Täydellisyyden salaisuus on Sous vide!

Päivitetty viimeksi 15.11.2021 19.47


Mikä on Sous vide? Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" ja on ranskalainen ruoanlaittotekniikka, jossa ainekset pakataan tyhjiöpussiin ja pussi asetetaan sitten kuumaan vesihauteeseen.

AEG SteamPro -uunisi tekee siitä entistäkin helpompaa ja mahdollistaa sen ilman, että tyhjiösinetöityä pussia tarvitsee laittaa kuumaan vesihauteeseen. AEG SteamPro -uunin avulla voit käyttää Sous vide -tekniikkaa ruoan kypsentämiseen ja saada herkullisia tuloksia joka kerta.

Teet sen helposti!

AEG SteamPro -uunin uskomattomalla Sous vide -ruoanlaittotekniikalla voit kokata kuten ammattilaiset, mutta kotona!

Seuraamalla näitä ohjeita AEG SteamPro -uuni auttaa sinua saavuttamaan samat herkulliset tulokset Sous vide -tekniikkaa käyttäen.

Vaihe 1

Sinetöi ruoat pussin sisään.

Vaihe 2

Laita ruoka AEG SteamPro -uuniin.

Vaihe 3

Valitse Sous vide -kuvake "SV".

Vaihe 4

Valitse haluamasi lämpötila.

Vaihe 5

Valitse "Aloita".

Vaihe #6

Nauti!

Sous vide -tekniikka takaa uskomattoman makuisia aterioita, koska maut eivät pääse katoamaan keittoveteen ja ruoan ravintoaineet säilyvät.

Anna AEG SteamPro -uunisi auttaa sinua kokeilemaan Sous vide -tekniikkaa, jotta saat tasalaatuisia ja mehukkaita tuloksia aina, kun olet ruoanlaiton äärellä.