Kuinka vähentää ruokajätettä

Päivitetty viimeksi 13.9.2021 12.55

Tiesitkö, että heitämme pois 1/3 kaikesta ostamastamme ruoasta?

Mitä jos voisit muuttaa hävikin herkuksi?



Onko ruokajäte vältettävissä?

Jätteemme voidaan jakaa kolmeen luokkaan: vältettävissä olevat, välttämättömät ja mahdollisesti vältettävissä olevat.


Ruokajätteiden vähentäminen

61% jätteistä on vältettävissä - ruoka, jonka olisi voinut syödä, jos sitä olisi säilytetty paremmin,

19% on väistämätöntä - esimerkiksi teepussit tai kanan luut.


Reseptit ruokajätteen vähentämiseksi

20% luokitellaan mahdollisesti vältettäviksi. Tähän sisältyy perunankuoret, parsakaalinvarret ja salaatinlehdet jne.

Nämä voidaan syödä ja nauttia, jos ne on valmistettu oikein.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.