Päärynöitä punaviinissä
Päärynöitä punaviinissä
Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.
Ainekset
400ml täyteläistä punaviiniä, 1 rkl sokeria, 2 päärynää. Valinnaiset mausteet: kaneli, neilikka.
Tee näin
4 annosta
1 Keitä punaviini ja sokeri kattilassa kokoon, jotta noin puolet nesteestä haihtuu. Kuori päärynät, leikkaa ne puoliksi ja poista niiden siemenet. Laita päärynän puolikkaat ja punaviini SousVide-pussiin, lisää halutessasi mausteet ja tyhjiöpakkaa pussi.
2 Asenna pussi uunin hyllylevylle 3 ja valmista 'SousVide' -asetuksella 95 asteessa 15 minuutin ajan.
Tarjoilu: Tämä jälkiruoka sopii hyvin vaniljakastikkeen kanssa.
-
-
-
HÖYRYTETTYJÄ KEVÄTRULLIA
Nämä terveelliset kevätrullat ovat täydellisiä kun haluat luoda jotain naposteltevaa juhliin.
-
MOULES MARINIÈRES
Tämä ranskalainen klassikko on ehdoton bravuuri, joka näyttää hyvältä ja on nopea ja helppo valmistaa.
-
-
LIMEMOUSSE JA VADELMACOULIS
Vadelmacoulis ja makea limemousse luovat täydellisen jälkiruoan, joka myös näyttää hyvältä.
-
PÄÄRYNÖITÄ PUNAVIINISSÄ
Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.