Kampasimpukka fenkolin kanssa
Kampasimpukka fenkolin kanssa
Nopeasti valmistettava ja herkullinen alkuruoka.
Ainekset
500g kampasimpukoita (ilman kuorta tai mätiä), 1 tlk fenkolin siemeniä, 1 rkl sitruunanöljyä tai oliiviöljyä, 1 sitruuna, suolankukkaa
Tee näin
4 annosta
1 Jauha fenkolinsiementen morttelissa. Pese sitruuna ja raasta sen kuori.
2 Sekoita siemenet ja sitruunankuori oliiviöljyn kanssa, tyhjiöpakkaa kampasimpukoiden kanssa SousVide-pussissa. Varmista että simpukat ovat asetettu tasaisesti vierekkäin.
3 Aseta pussi hyllylevylle 3 uunissa, käytä ‘SousVide’ -ohjelmaa ja valmista 60 asteessa 10 minuutin ajan.
Tarjoilu: Purista sitruunan mehu ja ripottele simpukoiden päälle. Lisää vähän suolankukkaa.
-
-
-
HÖYRYTETTYJÄ KEVÄTRULLIA
Nämä terveelliset kevätrullat ovat täydellisiä kun haluat luoda jotain naposteltevaa juhliin.
-
MOULES MARINIÈRES
Tämä ranskalainen klassikko on ehdoton bravuuri, joka näyttää hyvältä ja on nopea ja helppo valmistaa.
-
-
LIMEMOUSSE JA VADELMACOULIS
Vadelmacoulis ja makea limemousse luovat täydellisen jälkiruoan, joka myös näyttää hyvältä.
-
PÄÄRYNÖITÄ PUNAVIINISSÄ
Lisää reseptin mausteet mukaan, jotta jälkiruoasta tulisi kunnon makuelämys.